вівторок, 7 лютого 2017 р.

7 лютого 2017 року Україна відзначає День безпечного Інтернету

День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня лютого щорічно. Тисячі людей в усьому світі об’єднуються заради підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах та активності у всьому світі.
Ідея онлайн-безпеки еволюціонувала останні роки, змінюючи фокус від створення «безпечного» Інтернету до створення «кращого» Інтернету.
Не зважаючи на те, діти ми чи молодь, батьки чи вихователі, педагоги чи соціальні працівники, представники індустрії, політики, — ми всі можемо бути зміною та об’єднатися для кращого Інтернету. Створюючи кращий Інтернет, ми  спрямовані на заохочування людей на зміну та створення позитивних можливостей, що існують онлайн, надаючи їм знання, навички та підтримку, яка їм необхідна для уникнення ризиків під час користування Інтернетом.

Проект «Про Інтернет» http://www.prointernet.in.ua/ розповідає про секрети збереження особистих даних, захист від шахрайства, цифрову репутацію + тест.

Що таке Кібербезпека? Про це, за допомогою цікавої історії, розповість компанія Microsoft. А якщо ви впевнені у своїх знаннях, пропоную вам перевірити свій рівень кібербезпеки за допомогою тесту

Посібник із безпеки та захисту в Інтернеті
Інформація про безпеку в Інтернеті та поради від Google про те, як захищатись від загроз, включаючи фішинг, зловмисні програми та віруси, шахрайство в онлайн-магазинах, комунікаційні ризики та викрадання персональних даних. Також він містить рекомендації з мінімізації цих ризиків як для початківців, так і для найбільш досвідчених користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар